fbpx

Cabinet Stomatologic Sector 5

Program urgente stomatologice non-stop

URGENTE NON STOP*​

* Pentru solicitari in afara programului de lucru se percepe taxa de urgenta in functie de natura interventiei.


Medic Specialist Chirurgie Dento-alveolara si Stomatologie Generala

De peste 18 de ani, Dr. Chirurg-Stomatolog Deacu Adrian, ofera o gama completa de tratamente dentare.

Cabinet Stomatologic Sector 5

Va asteptam in cabinetul nostru stomatologic primitor si modern din Str. Funigeilor nr. 80-80A, Bucuresti, Sector 5

Deschide Locatia cu Google Maps / Waze

Cabinet Stomatologic Sector 5
Cab Stomatologic Cartierul Latin

Cabinet Stomatologic Sector 5

Credem ca vizita la dentist nu ar trebui sa fie infricosatoare. Dimpotriva, vizita poate fi placuta! Ne dorim ca fiecare pacient sa paraseasca cabinetul nostru stomatologic dupa programare cu un zambet frumos si sanatos.

Obtine un zambet frumos si sanatos!

Tratamente dentare inainte de interventie Stomatologie Dr. Googie
Detartraj Preturi Ghencea
Cabinet Stomatologic Sector 5, Stomatologie Sector 5

Oferim o gama completa de tratamente dentare si de igiena orala, efectuate de profesionisti calificati si pasionati. Tratamentele noastre variaza de la stomatologie preventiva, la stomatologie specializata, pana la solutii cosmetice precum albirea dintilor.

Ne adresam familiilor care cauta servicii de ingrijire dentara generala, pentru a-si mentine sanatatea; pensionarilor dornici de imbunatatiri restaurative si estetice cum ar fi protezele dentare; persoanelor care doresc sa obtina un zambet frumos, perfect. 


Cabinet Stomatologic Sector 5

Ce este o urgenta dentara?

O urgenta dentara este de obicei o afectiune care cauzeaza durere, suferinta, care are potentialul de a se agrava daca nu este tratata. Exista multe tipuri diferite de afectiuni dentare de urgenta, variind de la o problema tipica de durere de dinti la probleme cosmetice minore, care de obicei nu au dureri.

Oferim asistenta dentara de urgenta in termen de 24 de ore pentru pacientii cu dureri, la cabinetul nostru din Str. Funigeilor nr 80-80A Sector 5, Bucuresti, la preturi accesibile si competitive.​

Stomatologic Urgente

Primele impresii incep cu un zambet!​

Cabinet Stomatologic Sector 5​

Ar trebui sa luati in considerare efectuarea unui control periodic pentru a va mentine o sanatate dentara buna si mai ales daca exista aspecte ale dintilor sau gingiilor care va cauzeaza ingrijorare sau pe care doriti sa le imbunatatiti. 

O igiena bucala excelenta nu este doar o parte esentială a mentinerii unui zambet sanatos si a pastrarii dintilor naturali cat mai mult timp posibil, ci ajuta la evitarea durerii si a cheltuielilor tratamentelor dentare.

Scroll to Top
Cabinet Stomatologic
Plătește cu
Criptomonede

Pe lângă multe alte avantaje pe care le oferă pacienților săi, Dr. Goodie este unul dintre singurele cabinete stomatologice din România unde poți plăti serviciile medicale în criptomonede.