fbpx


Program urgente stomatologice non-stop

URGENTE NON STOP*

BUCURESTI, Sector 5

* Pentru solicitari in afara programului de lucru se percepe taxa de urgenta in functie de natura interventiei.

Urgente Stomatologice

Ce este o urgenta dentara?

O urgenta dentara este de obicei o afectiune care cauzeaza durere, suferinta, care are potentialul de a se agrava daca nu este tratata. Exista multe tipuri diferite de afectiuni dentare de urgenta, variind de la o problema tipica de durere de dinti la probleme cosmetice minore, care de obicei nu au dureri.

Urgente stomatologice Sector 5 Bucuresti Non Stop

Urgente stomatologice, situatii frecvente

Urgente stomatologice: Durere de dinti

Aceasta este cea mai frecventa situatie de urgenta si este de obicei legata de modificarile pupilei dintelui. Aceasta afectiune se caracterizeaza de obicei printr-o durere usoară și scurta, care poate fi declansata de modificari de temperatura si de alimente dulci.
Lasata netratata, aceasta afectiune poate progresa și poate forma abces dentar - acest lucru poate provoca umflaturi si temperaturi ridicate. Alte cauze ale durerii de dinți includ sensibilitatea dentinala care poate aparea din umpluturile dentare ciobite / pierdute, abraziunea si retractie gingiilor.

Urgente stomatologice: Umflaturi, fata umflata

Aceste afectiuni trebuie intotdeauna luate in serios, deoarece se pot agrava foarte repede. Cea mai frecventa situatie este din cauza unui dinte infectat anterior care nu a fost tratat si a progresat pana la formarea unui abces dentar localizat. Lasate netratate, ele pot patrunde in tesuturile din jurul dintelui si pot progresa. Netratate, in afara de umflatura vizibila, exista riscul ca acestea sa afecteze respiratia si sa duca chiar la spitalizare.

Urgente stomatologice: Urgente protetice dentare

Bucati ale protezei pierdute sau sparte: pot exista margini ascutite care va traumatizeaza buzele si limba, ceea ce poate duce la ulcere orale. Tratamentul implică în mod normal inlocuirea umpluturii lipsa / rupta. De asemenea, poate exista sensibilitate la alimente calde și reci, precum și la alimente dulci.
Dinte natural fisat: acest lucru poate fi foarte dificil de diagnosticat. Pacientii se vor plange in mod normal de durere la muscatura, care este ameliorata la eliberarea muscaturii. Prezenta si localizarea unei fisuri pot fi foarte greu de stabilit. Uneori, o cuspida mare se rupe din dinte și durerea la muscare se calmează aproape imediat. Tratamentul implică în mod normal plasarea unei coroane sau a unei coroane parțiale pentru a ajuta la intarirea dintelui.
Coroane desprinse: in mod normal, acestea vor necesita curatarea adezivului de pe suprafata coroanei și dinte in sine, urmata de recementare cu un adeziv adecvat.
Coroane sparte: Acest lucru este mai probabil sa se intample cu portelanul, cu coroanele metalice, sau cu coroanele ceramice. Uneori este posibil sa le putem repara, insa reparatiile sunt foarte imprevizibile. Daca întreaga coroana s-a rupt cu tot cu dintele natural, veti avea nevoie de un tratament de amploare.
Proteze dentare rupte: Acest lucru este cauzat de uzura excesiva, protezele necorespunzatoare si/sau a unui obicei de strangere a maxilarului.

Urgente Stomatologice

Trauma dentara

Exista diferite forme ale traumei dentare, de la probleme cosmetice minore, la probleme majore, inclusiv maxilarele rupte.

Leziuni ale dintilor

Comotia dintelui din cauza unei lovituri usoare, slabirea dintelui din osul de sustinere, dislocarea dintelui pe verticala, o leziune sau o luxatie laterala a dintelui, o luxatie intruziva, avulsie dentara - detasarea completa a unui dinte din os.

Masele de minte si pericoronita

Gingia care acopera maselele de minte poate deveni ocazional inflamata si infectata. Netratata, poate deveni destul de durerosa și poate provoca umflaturi, dificultati in deschiderea gurii si/sau inghitire.

Durere de dinti insuportabila

Sangerare dupa o extractie

Daca intapinati sangerari abundente, va trebui sa va prezentati la cabinet de urgența, aceasta fiind o urgenta dentara autentica.

Dureri dupa o extractie dentara

Disconfortul, sensibilitatea și umflaturile trebuie sa dispara in aproximativ aproximativ 3 zile dupa extractie. In cazul in care acestea persista, va trebui sa va prezentati la cabinet de urgenta.

Urgente Stomatologice

Serviciul de urgenta poate fi oferit pacientilor in timpul si dupa programul de lucru, cand o afectiune prezenta este de asa natura incat este necesar un tratament imediat pentru a preveni deteriorarea ulterioara si pentru ameliorarea durerii. Tratamentul temporar poate fi asigurat pentru o ameliorare imediata si pentru a va putea programa la medicul dentist obisnuit sau reprograma la noi pentru finalizarea tratamentului.

In oricare dintre situatiile de urgenta prezentate mai sus, recomandam sa fiti vazut de un medic stomatolog in cel mai scurt timp posibil. 

Oferim o gama completa de tratamente dentare si de igiena orala, efectuate de profesionisti calificati si pasionati. Tratamentele noastre variaza de la stomatologie preventiva (inclusiv igiena dentara, tratarea problemelor maxilarului și a dintilor sensibili, identificarea bolilor gingivale), la stomatologie specializata (precum ortodontie, implanturi dentare, endodontie si parodontie), pana la solutii cosmetice precum albirea dintilor.

Unde ne gasesti?

Str. Funigeilor nr. 80-80A, Bucuresti, Sector 5

Ghencea, Prelungirea Ghencea

Program urgente stomatologice NON STOP

Adresa

Str. Funigeilor nr. 80-80A
Bucuresti, Sector 5

Telefon

+40 (0731) 273-820
+40 (0799) 168-888

Email

adideacu88@yahoo.ro

PROGRAM CABINET STOMATOLOGIC

PROGRAM

NON STOP

LUNI 10:00 AM - 22:00 PM
MARTI 10:00 AM - 22:00 PM
MIERCURI 10:00 AM - 22:00 PM
JOI 10:00 AM - 22:00 PM
VINERI 10:00 AM - 22:00 PM
SAMBATA 12:00 AM - 18:00 PM
DUMINICA 12:00 PM - 18:00 PM
Cazuri Stomatologice, Cabinet Stomatologic Dr. Goodie, cabinet stomatologic, urgente stomatologice, stomatologie non stop, detartraj pret, clinica stomatologica, implanturi dentare, cabinete stomatologice, extractie masea de minte, dental clinic preturi, implanturi sau implante, aditia de os, piața stomatologica, stomatolog urgente, placa dentara preturi, stomatolog sector 6, preț proteza dentara, dinte ceramica, albire dinți pret, carie dinte, clinica catrident, implanturi bredent, preț dinte portelan, cât costă un dinte de porțelan, clinici stomatologice sector 3, stomatolog preturi, pret plombe, clinici stomatologice sector 6, proteza dentara preturi, clinica stomatologica deschisa, punte dentara preturi, carie dinti, stomatolog sector 2, servicii stomatologice, proteze dentare mobile de ultima generatie, stomatologie pentru copii, clinica stomatologica pentru copii, dentotal clinic, policlinica stomatologica,

Str. Funigeilor nr. 80-80A, Bucuresti, Sector 5

Ghencea, Prelungirea Ghencea

Scroll to Top
Cabinet Stomatologic
Plătește cu
Criptomonede

Pe lângă multe alte avantaje pe care le oferă pacienților săi, Dr. Goodie este unul dintre singurele cabinete stomatologice din România unde poți plăti serviciile medicale în criptomonede.