fbpx
Plata în criptomonede la stomatolog

Plata în criptomonede la stomatolog

Cabinetul Dr. Goodie acceptă plata în criptomonede la stomatolog.

Pe lângă multe alte avantaje pe care le oferă pacienților săi, Dr. Goodie este unul dintre singurele cabinete stomatologice din România unde poți plăti serviciile medicale în criptomonede.

Cabinet stomatologic non stop pentru pacienții cu urgențe medicale

Dr. Goodie este un cabinet stomatologic deschis în sectorul 5 al capitalei, unde poți apela pentru o gamă variată de afecțiuni dentare, la orice oră din zi și din noapte. Dr. Goodie este deschis mereu pentru pacienții cu urgențe medicale și se remarcă prin echipa sa de medici stomatologi cu multă experiență în domeniul lor de activitate.

Dar să ne întoarcem la subiectul acestui material: plata în criptomonede la stomatolog.

În ultimii ani tot mai multe persoane au ajuns la concluzia că este foarte riscant să-și păstreze economiile în valută tradițională și au optat pentru monede virtuale, care s-au dovedit că le oferă mai multă siguranță, dar și o șansă de a-și spori avutul.

Pe de altă parte, în România, există foarte puține lucruri pentru care poți să plătești direct în monede virtuale și atunci, ca posesor al acestora este destul de dificil să cumperi bunuri sau să soliciți servicii deoarece aproape nicio companie nu le acceptă, mai ales când vine vorba de domeniul medical.

Însă există și entități care fac excepție de la regulă și s-au aliniat la nevoile consumatorilor din ziua de azi, punând la dispoziția clienților lor metode de efectuare a plății în criptomonede, așa cum este cabinetul nostru stomatologic, Dr. Goodie.

Care sunt avantajele plății în monede virtuale la stomatolog?

Unul din cele mai importante avantaje ale plății în monede virtuale la stomatolog l-am menționat deja în rândurile de mai sus. Putând plăti direct în criptomonede pentru serviciile de care ai beneficiat, nu mai trebuie să treci prin tot procesul care presupune schimbarea lor în bani reali.

În al doilea rând, plata în criptomonede permite pacienților unui cabinet stomatologic să profite de mai multă discreție. Gândește-te de exemplu că îți dorești să investești într-un aparat dentar, dar nu vrei să știe cei de la banca ta acest lucru, mai ales că de curând ai făcut un nou împrumut pentru a rezolva o problemă cu totul și cu totul diferită.

Care sunt avantajele plății în monede virtuale la stomatolog

Plata în criptomonede la stomatolog

Plătind în monede virtuale, nimeni nu va știi care sunt prioritățile tale în materie de investiții și pe ce consideri tu că merită să-ți cheltuiești banii, exact așa cum ar trebui să se întâmple de fapt, mai ales când vine vorba de servicii medicale, unde totul ar trebui să rămână confidențial, un acord tacit între doctor și pacient.

Mai mult, dacă plătești în monede virtuale, elimini de fapt terțele persoane care se implică de obicei în orice tranzacție pentru care plătești cu cardul. Dacă te-ai temut vreodată că există persoane sau entități care au acces la date personale, cu privire la cumpărăturile tale, poți uita de aceste temeri deoarece plata în criptomonede îți oferă mai multă intimitate.

Avantaje ale plății în monede virtuale la stomatolog

Încă un avantaj al plății în criptomonede este faptul că poți plăti direct prin intermediul telefonului tău mobil. Se mai poate întâmpla să pleci fără portofel de acasă, mai ales atunci când te confrunți cu o urgență medicală la nivelul cavității bucale și durerea nu îți dă pace, dar telefonul cu siguranță îl ai mereu cu tine măcar pentru a chema un taxi, a verifica adresa cabinetului stomatologic către care te îndrepți sau pentru a-i suna pe cei dragi și a-i asigura că totul este bine în legătură cu tine.

De asemenea, acum poate considerăm mai puțin relevant acest aspect, dar plata în criptomonede elimină și necesitatea utilizării banilor fizici, bani care trec prin mâinile a multor persoane și care pot reprezenta un focar de infecție.

Ultimii ani ne-au demonstrat că cel mai bine este să fii foarte precaut când vine vorba de sănătate și să păstrezi igiena personală la un nivel cât mai ridicat. De aceea, și din acest punct de vedere, plata în monede virtuale reprezintă cea mai avantajoasă soluție, mai ales dacă ne gândim la faptul că majoritatea oamenilor își păzesc telefoanele mai bine decât oricare alt bun de care dispun, fără să le înstrăineze vreodată riscând să le contamineze.

Adaugă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top
Cabinet Stomatologic
Plătește cu
Criptomonede

Pe lângă multe alte avantaje pe care le oferă pacienților săi, Dr. Goodie este unul dintre singurele cabinete stomatologice din România unde poți plăti serviciile medicale în criptomonede.