fbpx
Ai nevoie de un medic stomatolog chiar ACUM Dr. Goodie te salvează!

Ai nevoie de un medic stomatolog chiar ACUM? Dr. Goodie te salvează!

Este foarte neplăcut atunci când te trezești în mijlocul nopții din cauza unei dureri acute de dinți. Sau când dinții încep să-ți dea bătăi de cap tocmai în weekend.

Din păcate, cele mai multe cabinete stomatologice din țară au un program foarte bine definit, pe care îl respectă cu strictețe, de parcă pacienții ar putea controla după bunul plac durerile de dinți sau ar putea beneficia acasă de tratamente profesionale de curățare a dinților. Din fericire însă, există și excepții! De exemplu, atunci când cauți stomatologie non stop sector 5, în București, poți apela la Dr. Goodie și beneficia de servicii de înaltă calitate, la orice oră din zi și din noapte.

Cabinetul stomatologic Dr. Goodie se află la adresa strada Funigeilor, nr. 80-80A și oferă servicii de urgență, 24 din 24 de ore, pacienților care suferă de dureri. Mai mult, prețurile practice în acest cabinet sunt unele competitive, astfel încât, în calitate de pacient, nu trebuie să-ți faci griji că vei plăti mai mult doar pentru că dinții tăi îți cauzează probleme într-un moment nepotrivit.

Cum recunoști o urgență dentară?

Nu trebuie să fii un medic dentist cu experiență ca să înțelegi imediat dacă te confrunți sau nu cu o urgență dentară. În general, afecțiunile stomatologice care au nevoie de atenție imediată debutează cu o durere puternică, care nu răspunde la antiinflamatoarele ce se pot cumpăra din farmacii, fără prescripție medicală.

De asemenea, mai poți recunoaște urgențele dentare și după schimbările fizice care se produc la nivelul feței tale. Orice umflătură la nivelul feței trebuie tratată într-un mod foarte serios deoarece poate semnala o problemă gravă. În general, umflăturile sunt însoțite de durere, dar chiar și atunci când nu te doare și simți doar un disconfort, trebuie să apelezi la un medic dentist dacă ai o umflătură pentru că, netratată la timp, aceasta îți poate afecta respirația și conduce chiar și la nevoia de spitalizare.

Cum recunoști o urgență dentară

Urgență medicală este considerată și pierderea unei bucăți din proteza dentară sau un dinte fisurat. Ambele tipuri de probleme pot duce la traumatisme la nivelul buzelor sau limbii. În cazul rupturilor de la nivelul protezei, tratamentul presupune înlocuirea părții rupte sau lipsă și refacerea protezei folosind un adeziv special. Pe de altă parte, dacă este vorba de un dinte fisurat se poate opta pentru o coroană completă sau parțială care să ajute la întărirea dintelui.

Probleme urgente pot apărea și la dinții care au mai beneficiat de tratamente stomatologice în trecut. De exemplu, există cazuri în care, din anumite motive, coroanele dentare aplicate pe un dinte afectat și tratat se pot desprinde sau chiar sparge. Atunci când se desprinde o coroană dentară, tratamentul necesar nu este foarte complicat întrucât presupune doar curățarea adezivului vechi de pe suprafața dintelui natural și folosirea unui adeziv nou pentru prinderea coroanei. Pe de altă parte, dacă este vorba de o coroană spartă, cea mai bună metodă de tratament este înlocuirea acesteia cu o coroană nouă deoarece lipirea unei fisuri poate afecta rezistența dintelui.

Urgențe dentare care nu suportă amânare

Urgențe dentare care nu suportă amânare

Există foarte multe tipuri de urgențe dentare care nu suportă nicio oră de amânare. De aceea, este bine să ai mereu la îndemână numărul de contact al unui cabinet stomatologic deschis non stop precum Dr. Goodie.

De exemplu, o traumă dentară, indiferent dacă este vorba de o problemă cu implicații cosmetice minore sau de un maxilar rupt, are nevoie imediată de atenția unui medic stomatolog cu experiență. Același lucru se poate spune și despre leziunile dentare sau umflăturile gingivale cauzate de inflamarea zonei din vecinătatea măselelor de minte.

Când spunem leziuni dentare, ne referim la dislocarea dintelui pe verticală, la slăbirea rezistenței sale ca urmare a unui impact sau la detașarea sa completă din os. Iar în ceea ce privește măselele de minte, atunci când se cariază, putem observa umflături ale gingiei sau chiar faptul că nu putem deschide și închide gura ca să vorbim sau să ne hrănim corespunzător.

Toate aceste tipuri de urgențe dentare, precum și multe alte probleme stomatologice, își găsesc rapid soluțiile potrivite în cadrul cabinetului stomatologic Dr. Goodie. De aceea, salvează această pagină și reține că oricând ai nevoie de un medic stomatolog competent, la Dr. Goodie găsești pe cineva care să te ajute.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top